Чоловіча збірна України зі шпаги виграла золото на Всесвітніх Іграх військовослужбовців. Вони тривають у корейському місті Мунген.

Про це повідомляє Національний олімпійський комітет України у Facebook.

У фіналі змагань українські спортсмени Максим Хворост, Ігор Рейзлін і Богдан Нікішин впевнено перемогли збірну Польщі. Поєдинок закінчився з рахунком 45:34 на користь наших шпажистів.

Шлях до фінального етапу для збірної України виявився не дуже складним. Українці вже у першому колі змагань розбили команду Лівану з рахунком 45:24, а на другому - Італію 45:28. На стадії півфіналу суперником українських спортсменів стала змішана команда. До її складу увійшли двоє німців і один представник Венесуели. Поєдинок завершився з рахунком 45:24 на користь команди України.

Читайте також: Одеситки вибороли перші місця на міжнародному турнірі з гімнастики (фото)

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, у липні на змаганнях в Москві Богдан Нікішин та Максим Хворост разом з Анатолієм Гереєм і Дмитром Карюченко вперше в історії українського фехтування стали чемпіонами світу у командній шпазі.