Українська армія в повному обсязі виконує свої завдання з охорони територіальної цілісності країни.

Як повідомляє Новое время, президент Петро Порошенко попросив не критикувати бійців АТО.

Він зустрівся з командирами середньої ланки ВСУ, які пройшли АТО.

З особливою критикою він обрушився на користувачів соціальних мереж, які висловлюють свої суб'єктивні думки з приводу ефективності діяльності ЗСУ на Сході країни.

Він зазначив, що користувачі Facebook ведуть найбільш активну діяльність у цьому.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Глава держави звернувся з особливим проханням до тих, "хто пороха не нюхав", і заявив, що не підтримує їх антиукраїнську діяльність.

При цьому Порошенко висловив думку, що цілком можливо, головні критики армії "відкосили від армії білим квитком".

Президент розповів про успіхи оборонного сектору України і заявив, що рівень підтримки армії на даний момент такий, як у церкви.

Українська армія, за його словами, за рік пройшла модернізацію посиленими темпами і пройшла важкі випробування боями на Донбасі.

Читайте також: Вибори на Донбасі пройдуть за українськими законами - Порошенко

Нагадаємо, що вчора у зверненні до громадян України Порошенко попросив підтримки у проведенні реформ. Також він заявив, що українські військові в будь-який момент готові повернуться на бойові позиції і продовжити службу.