Вчора на мітингу в Мінську протестувальники вигнали з площі "провокатора", який був обгорнутий в російський прапор. Як видно на відео, молодий чоловік провокував людей на бійку і конфлікт, поводився агресивно. Відеозапис розміщена на каналі YouTube "Наша Ніва".

Читайте також: "Живе Білорусь!" та "Слава Україні!" - акція протесту у Мінську (фото, відео)

Як відомо, вчора, після виборів президента в Біларусі і оголошення даних екзит-полів, в центрі Мінська пройшла акція протесту. "Провокатора" помітили біля будівлі Червоного костелу, він намагався вибити з рук людей фотоапарати і відеокамери, які його знімали.

Одному з журналістів, які були присутні на мітингу, молодик заявив, що він проти всього цього, проти всіх цих людей навколо нього.

Як повідомлялося раніше, Олександр Лукашенко переміг у президентській гонці на виборах. Він набрав 83,49% голосів виборців.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще