На Львівщині розпочали масштабні перевірки перевізників на автобусних маршрутах загального користування, оскільки пасажири скаржаться на порушення водіями автобусів схем маршрутів та розкладів руху.

Для цього створено комісію у складі представників Львівської ОДА, міської ради, Укртрансінспекції, патрульної поліції Львова та громадськості, пише ZAXID.NET.

Комісія відібрала найпроблемніші напрямки та здійснила вже перші виїзди на місця так званих "відстоїв" приміських автобусних маршрутів поблизу Привокзального ринку та на яворівському напрямку.

Читайте також: Водій легковика загинув у лобовому зіткненні з маршруткою під Львовом (фото)

За результатами перевірок складено 14 актів за виявленими порушеннями. Також інспектори патрульної поліції оформили акт через технічну несправність одного з автобусів.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Такі рейди здійснюватимуть регулярно. Окрім моніторингу нових напрямків, також повторно відпрацьовуватимуть уже перевірені. І в разі виявлення систематичних порушень в односторонньому порядку розриватимуть договори з перевізниками.