У вівторок, 13 жовтня, в чотирьох терактах в різних районах Ізраїлю загинули щонайменше двоє осіб, ще 21 людина отримала поранення. Про це з посиланням на ізраїльську поліці повідомляють місцеві ЗМІ.

В Єрусалимі при обстрілі автобуса загинула одна людина і 17 серйозно поранені. Згідно з повідомленнями правоохоронців, двоє нападників були ліквідовані поліцією. Один з них загинув, другий був затриманий. Зловмисник отримав поранення, йому було надано медичну допомогу.

В іншому районі Єрусалиму терорист направив свій автомобіль на людей на автобусній зупинці, а після вийшов з машини і напав на них з ножем. В результаті атаки загинула одна людина, ще п'ять отримали поранення.

Читайте також: Кількість жертв теракту в Анкарі зросла до 86

У місті Раанана при нападі постраждали чотири людини, в іншому районі міста - одна людина.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Поліція веде розслідування терористичних актів.

Нагадаємо, в Афганістані стався потужний вибух. Терорист-смертник підірвав себе біля військової колони сил міжнародної коаліції.