Під Житомиром співробітники СБУ викрили підпільну майстерню з переробки травматичних пістолетів в бойові.

Про це заявили у прес-службі СБУ.

Як стaло відомо, двоє місцевих жителів побудували майстерню з переробки зброї.

У результаті обшуків у приміщеннях правопорушників було вилучено чотири травматичних пістолета. Два з них встигли переробити під стрільбу бойовими патрони. Також правоохоронці виявили бойовий револьвер від імпортного виробника, мисливську рушницю і заготівки під метальні ножі.

Вилучений арсенал зброї не мав належних дозвільних документів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Співробітниками СБУ було порушено кримінальне виробництво за статтею "незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Досудове розслідування триває.

Читайте також: СБУ виявила чималий склад зброї та боєприпасів під Луганськом (фото)

Як повідомлялося раніше, під Щастям СБУ виявила схованку з військовими засобами поразки. Співробітниками відомства було вилучено вісім реактивних протитанкових гранатометів, два ящики з гранатами для підствольного гранатометa, 12 кг тротилу в шашках, два кг плaстиду. Зокрема велику кількість патронів різнмоманітного калібру, 100 детонаторів і 20 ручних грaнат.