Ведучий єгипетського телеканалу Ахмед Муса в телесюжеті про атаки російських ВПС в Сирії коментував кадри з російської комп'ютерної гри.

Про це повідомила "Аль-Джазіра"

"Подивіться на цю точність. Подивіться, як ракета націлилася на самотнього терориста, який ховається за деревом", - сказав журналіст, з азартом описуючи атаку.

У сюжеті показали кадри з гри "Apache: Air Assault". Останню розробила російська компанія Gaijin Entertainment. Гра являє собою симулятор американського бойового вертольота AH-64 Apache, в якій гравцеві потрібно боротися з тероризмом.

Читайте також: Скандал на "Танцюють всі": ведучі сміялись із білоруски через її мову

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У сюжеті Муса розкритикував дії Штатів за м'яку боротьбу з ІГІЛ, а також похвалив Росію.

"Так, це російська армія, це російське озброєння, це Путін", - заявив він.

Чи знав телеведучий, що в сюжеті показали кадри з комп'ютерної гри, поки невідомо. Як повідомило видання The Washington Post, в минулому Мусу викрили в поширенні фейкової інформації.

Нагадаємо, з 30 вересня авіація РФ проводить в Сирії військову операцію проти терористичної організації ІДІЛ.