У головному матчі першого кола української Прем'єр-ліги київське "Динамо" зустрінеться з донецьким "Шахтар". Матч пройде завтра у Києві. Столичний клуб має хороші шанси на те, щоб зберегти за собою перше місце в турнірній таблиці.

Про це повідомляє "УНН".

Кияни не поступались в українському чемпіонаті вже протягом 37 матчів. Підопічні Сергія Реброва, після десяти турів чемпіонату, посідають першу сходинку в таблиці. Відставання "гірників" від киян складає лише три очки.

Букмекери вважають "Динамо" фаворитами у матчі українського "класико". На перемогу киян приймаються ставки з коефіцієнтом 2,36. У виграш "Шахтаря" вірять трохи менше - 3,125.

Найменш вірогідним результатом у протистоянні двох грандів вітчизняного футболу букмекерські контори вважають нічию. Коефіцієнт на неї складає 3,48. Букмекери вважають, що кияни перші відкриють рахунок в матчі. У матчі, на їх думку, не буде забито не велика кількість голів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: У грі проти "Динамо" буде війна - Марлос

Нагадаємо, що у двох матчах чемпіонату сезону 2014-2015 "Динамо" і "Шахтар" відзначились на двох лише одним забитим м'ячем. Його забили "біло-сині".

Влітку команди провели матч за Кубок, а також Суперкубок України. Перший трофей дістався столичним футболістам. "Динамо" тоді перемогло у серії післяматчевих пенальті. Другий трофей здобули "гірники" завдяки двом голам у кінцівці зустрічі.

Поєдинок грандів українського футболу розпочнеться о 19 годині на НСК "Олімпійський". Головний арбітр матчу - харків'янин Анатолій Абдула.