Більше тисячі міжнародних спостерігачів приїдуть на місцеві вибори, які проходитимуть 25 жовтня в Україні. Серед них спостерігачі від ПА Ради Європи, Європарламенту, ОБСЄ, ENEMO, БДІПЛ.

Про це заявив на брифінгу Михайло Охендовський, нинішній голова ЦВК.

"Неймовірна увага з боку міжнародних спільнот прикута до місцевих виборів в Україні. Наприклад, раніше за місцевими виборами в Україні спостерігало декілька десятків представників міжнародних організацій. Зараз же, вперше за всю історію вибори викликали такий ажіотаж, і до нас направляється більше тисячі спостерігачів від різних країн та органзацій", - заявив він.

Читайте також: Харківських виборців підкуповують ліками - спостерігачі (фото, відео)

Охендовський також заявив, що найбільшою місією буде місія Бюро демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ, дуже потужну місію у складі декількох сотень короткострокових спостерігачів відправляє ENEMO.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Разом з тим ми очікуємо спостереження за виборами від Парламентської асамблеї Ради Європи, Європейського парламенту, Парламентської асамблеї НАТО, Ради Європи", - додав він.