Хулігана, який приїхав на станцію "швидкої медичної допомоги" та побив медиків, засудили до шести місяців арешту. Інцидент стався в ніч на 12 серпня у селищі Зачепилівка Харківської області. Чоловік на "Фольксвагені" привіз дружину у лікарню. Сказав, що після 200 грамів горілки в тої розболілася голова. Поки вимагав, аби її врятували, дружина втекла. А агресивний дядько вирішив, що винні у цьому лікарі.

"Він дав кулаком у вухо черговому фельдшеру. Хотів ще по спині вдарити. Але я перехопив його руку. За це чоловік наніс удар мені в обличчя", - пояснив на суді один з потерпілих медиків.

Читайте також: Вчителька фізкультури роздряпала обличчя патрульному Львова

Лікарі викликали міліцію. Поки зупиняли кров з вуха їхнього колеги, чоловік ще тричі навідувався до них із погрозами. В останній свій візит поклав на стіл 200 гривень "на пиво". Саме тоді і приїхали міліціонери.

"Я ні в чому не винний, дійсно їздив на станцію "швидкої". Шукав там свою дружину. Нікого не бив, грошей не давав", - відхрещувався чоловік.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Суд йому не повірив, бо було багато свідків та довідка про тілесні ушкодження.