Мінімум 12 людей потонули в Чорному морі поблизу селища Затока Одеської області.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.

"Трагедія в Затоці: перевернувся та потонув пасажирський катер. Декілька загиблих, точна цифра уточнюється, більшість вдалось врятувати", – написав Саакашвілі і додав, що через цю трагедію перервав перебування у Львові, де відбуваються дні Бесарабії.

Очевидицею трагедії стала волонтер Валентина Ластовецька, яка має туристичний бізнес у Затоці, допомагає в оздоровленні та реабілітації учасників АТО. За її повідомленнями у Twitter, на борту катера "Іволга" було 35 людей.

Читайте також: Ківалов готує маніпуляції під час виборів у Затоці – Саакашвілі

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В результаті пошукових робіт вдалося врятувати 23 людини, знайдено 12 тіл загиблих. Пошукова операція триває.

Затока – селище міського типу в Одеській області, один із найпопулярніших українських чорноморських курортів за межами анексованого Росією Криму. Саме до Затоки після окупації півострова переїхав фестиваль "Джаз Коктебель", у сезон у Затоці відбувається також багато інших заходів.