У Пакистані знищили всіх бойовиків угрупування "Ісламський рух Східного Туркестану". Воно виступало за відділення Синьцзян-Уйгурського автономного району від КНР.

Про це пише Корреспондент.

"Ми вважаємо, вони всі знищені. Я думаю, невеликі загони були в Зоні племен, але вони всі пішли або були знищені. Зараз їх більше немає", - сказав міністр оборони країни Хаваджа Мухаммад Асіф.

Читайте також: У Аль-Каїді розповіли про загибель стратега терористів в Сирії

Він виступив із доповіддю на Сяншаньском форумі з безпеки в Пекіні. За його словами, боротьба із цими терористами відповідає інтересам Пакистану.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це і наша боротьба, не лише Китаю. Це спільна боротьба проти руху, і немає ніяких протиріч з питання ліквідації угруповання з нашої території", - додав він.

Довідка. На території Синьцзян-Уйгурського автономного району, за даними китайської влади, діє терористична організація "Східний Туркестан". Китайська влада вважає, що вони пов'язані із "Аль-Каїдою" та іншими терористичними організаціями.

"Східний Туркестан" вербував місцевих уйгурів та відправляв їх на спецпідготовку у табори екстремістів в Іраку та Сирії.