Вже взимку естонська авіакомпанія Estonian Air відмінить рейси за маршрутом Таллінн-Москва.

Про це повідомляється на офіційному сайті авіакомпанії.

З 26 жовтня пасажирів буде перевозити російський Аерофлот в рамках кодшерінгової угоди. Рейси здійснюватимуться двічі на день.

Варто зауважити, що авіаперевізник продовжить літати з Таллінна в Санкт-Петербург. У зимовому розкладі цим маршрутом передбачено п'ять рейсів на тиждень.

"Літаки знімаються з московського напрямку, оскільки вони потрібні на інших рейсах. Попит на цей маршрут знизився ще півроку тому", - пояснила представник Estonian Air Ілона Ескелінен.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Через девальвацію рубля попит на закордонні польоти в Росії різко впав. Тому іноземні авіакомпанії стали згортати свій бізнес в країні.

Читайте також: Російська авіакомпанія "Трансаеро" скасувала рейси в Крим

Про скасування рейсів до Росії 15 жовтня повідомив німецький лоукостер Air Berlin. Зокрема, найбільший німецький авіаперевізник Lufthansa наполовину скоротив програму польотів до Росії. Компанія скасувала з початку осені рейси до Самари і Нижній Новгород. Ще один німецький лоукостер - Germanwings залишив єдиний прямий рейс до Росії. Літаки цієї компанії більше не літають з Берліна до Москви.