Петиція про припинення подачі української електроенергії в окупований Крим набрала необхідні для її розгляду 25 тисяч голосів.

Її зареєстрували на сайті президента восьмого вересня.

Згідно з інформацією, петиція №22 / 005147-єп "Припинити подачу електроенергії виробленої в Україні на тимчасово окуповану територію АР Крим" станом на 13-ту дня сьогодні набрала 25 234 голоси.

Читайте також: Під час затримання бойовики "ЛНР" жорстоко побили свого "міністра" (відео)

Тепер її мають передати в Адміністрацію президента на розгляд, після чого Адміністрація передасть свої висновки президенту Петру Порошенку та він відповість на петицію.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, 12 жовтня заступник голови Штабу цивільної блокади півострова Ізєт Гданов повідомив, що херсонські енергетики відключили одну з чотирьох високовольтних ліній, по яких поставляється електроенергія на анексований півострів.