Сьогодні ситуація на Донбасі залишалась спокійною протягом дня.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО, це сприяє налагодженню інфраструктури та відновленню мирного життя на сході країни.

Завдяки режиму тиші військові продовжують облаштовувати свої позиції. Бйці АТО завершили відведення важкого озброєння калібру менше 100 мм.

Міжнародні експерти ОБСЄ продовжують підрахунок військової техніки та перевіряють їх номери з серійними. Після завершення верифікації, бійці АТО почнуть новий етап відведення техніки.

Прес-офіцери наголосили, що сьогодні військові продовжили допомагати місцевим мешканцям. Вони завітали у Маріупольський дитячий будинок "Центр опіки" та організували виступ лялькового театру.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Окрім цього, вони передали дітям зимове взуття, куртки, штани, канцелярське приладдя, медикаменти та багато іншого.

Таку гуманітарну допомогу зібрали мешканці Києва.

Читайте також: Росія не зробить з терористів Донбасу депутатів - Яценюк

Нагадаємо, що спікер Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник повідомив, що минулої доби терористи вдались до провокацій, внаслідок чого постраждали двоє військових.