Міський суд Краматорська суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області і заарештував директора ДП "Вугільна компанія "Краснолиманська", який очолював підприємство в 2012-2014 роках.

Як повідомляє прокуратура, суд передбачив можливість внесення застави у розмірі 21,885 мільйона гривень, передає РБК-Україна.

Прокуратура встановила, що чиновник розтратив близько 700 тис. гривень державних коштів внаслідок завищення вартості послуг з вантажоперевезень.

Крім того, шляхом необґрунтованого перерахування грошових коштів товариству "Український лізинговий фонд", екс-директор "Краснолиманської" здійснив розтрату держкоштів на суму понад 21 млн. грн.

Читайте також: Директора краснолиманської шахти викрали з-під власного будинку (відео)

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Краматорський міський суд на вимогу прокуратури заарештував на два місяці директора "Краснолиманської", який очолював підприємство в 2014-2015 роках. Його підозрюють у розтраті майна на суму майже 300 млн. грн.

16 жовтня стало відомо, що прокуратура Донецької області разом з СБУ затримали колишнього і нинішнього директорів шахти "Краснолиманська" - Олексія Козлова і Костянтина Кисельова.