Львів'яни на вихідних гуляли на оригінальному пікніку. У міському парку культури влаштували майстер-класи, смаколики та ігри для дітей.

Про це ідеться у сюжеті Еспресо.ТВ.

"Тут куштували оригінальні наїдки та напої із головного осіннього вітамінного овоча - гарбуза. Модниці брали майстер-класи з виготовлення прикрас та аксесуарів. Та найбільший ажіотаж серед дітей та дорослих викликав басейн", - ідеться у повідмленні.

Читайте також: Благодійна барахолка "Кураж базар" пройшла у Києві (фото, відео)

Організатори розповіли, що ідею вони запозичили у закордонних колег.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Діти весело борсались в цілому океані кукурудзи, і отримували призи. Розігрувались чашки, ручки, торти і картки знижок торгових центрів", - розповіли вони.

З гарбуза вчили вирізати різні картини. Також, зробили ще одну цікавинку для дітей - спеціальний лабіринт із пресованого сіна, де теж можна було знайти призи.

А ще для малечі влаштували аналог коротких побачень: дітвора знайомилась між собою, розповідала про себе і свої захоплення одне -одному.