Сьогодні увесь Київ знову окутаний димом - навколо мегаполісу продовжують тліти торфовища. Досі діють 24 осередка загоряння, тлінням охоплено 130 гектарів. Про це повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій КМДА Роман Ткачук, передає "112 Україна".

Торфовища тліють у Бориспільському, Обухівському, Іванківському, Макарівському, Васильківському та інших районах Київської області.

За словами Ткачука, 50 гектарів торф'яників, які продовжують тліти, розташовані на адміністративних територіях, прилеглих до Києва. Саме через це місто окутане смогом і неприємним запахом.

Читайте також: У Черкасах люди задихаються від шкідливого смогу

Рятувальники гасять пожежі торфовищ під Києвом у цілодобовому режимі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, через забруднення повітря до столиці обмежили в'їзд великогабаритного транспорту. А киянам порадили, якщо є така можливість, не виходити з дому.