Президент України Петро Порошенко заявив, що ратифікація Угоди про асоціацію України з ЄС має завершитися цього року. Про це сказав заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків, пише УНН.

"Президент на Нацраді реформ зазначив, що цього року ратифікація угоди про асоціацію має бути завершена", - наголосив він.

Під час засідання Національної ради реформ Порошенко також наголосив на необхідності прискорити завершення виконання Плану дій щодо лібералізації візового режиму з Європейським Союзом.

Читайте також: Німеччина готова допомогти Туреччині якнайшвидше стати членом ЄС - Меркель

Глава держави нагадав, що до 9 листопада МЗС України має надати європейцям всю інформацію про виконання цього Плану, і закликав уряд і парламент скоординувати дії для забезпечення реалізації взятих Україною на себе зобов'язань.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще