Генеральна прокуратура України передала до суду справу проти колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова.

Як повідомили джерела в правоохоронних органах, обвинувальний акт проти екс-регіонала направили до суду сьогодні, пише Главком.

Захист Єфремова закінчив ознайомлення з матеріалами справи 16 жовтня.

Читайте також: НБУ ліквідував банк Єфремова

Нагадаємо, Єфремова підозрюють у фальсифікації процедури прийняття Верховною Радою так званих "диктаторських законів" 16 січня 2014 року.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

21 липня Генпрокуратура завершила розслідування відносно нього і ще двох депутатів - екс-регіонала Олександра Стояна та комуніста Сергія Гордієнка.

16 лютого Печерський районний суд Києва обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, але екс-депутат вийшов під заставу 3,7 млн. гривень. Заставу за нього вніс колишній віце-прем'єр-міністр Борис Колесніков.