Троє росіян загинули в Сирії недалеко від Дамаска, передає у вівторок, 20 жовтня, Reuters, посилаючись на своє джерело.

Як уточнює агентство, загиблі росіяни воювали на боці сирійських урядових військ. В результаті удару постраждали кілька людей.

Російське міністерство оборони не змогло оперативно прокоментувати інформацію Reuters про загибель росіян. Також не змогли прокоментувати і офіційні представники сирійської влади.

Джерело в уряді Сирії розповів агентству, що як мінімум 20 росіян були на посту близько сирійського району Набі Юніс. "Існує ймовірність в 90%, що удар завдала озброєна опозиція", - розповів він. У цьому районі бої веде сирійська урядова армія, яку підтримують "Хезболла" та іранські війська.

Читайте також: До Севастополя привезли тіла 26 загиблих в Сирії солдат

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Це повідомлення стало першим про загибель росіян на території Сирії.

Reuters нагадує, що в Кремлі раніше заявляли про відсутність російських солдатів, які воюють на території Сирії. Також там говорили, що не несуть відповідальності за дії добровольців, які направляються на сирійську територію.