Група осіб у Кривому Розі розповсюджувала незаконну "чорну" агітацію проти деяких кандидатів та політичних сил. За цим може стояти "Опозиційний блок" та Олександр Вілкул, заявив Зорян Шкіряк в своему Facebook.

"Для незаконного розповсюдження "чорнухи" місцевий штаб Вілкула і "Опоблоку" міг найняти хворих на відкриту форму туберкульозу!", - пише радник голови МВС у Facebook.

За допомогою громадських активістів-ветеранів АТО з батальйону "Кривбас" правоохоронці затримали групу осіб, які розповсюджували агітацію- "чорнуху" проти інших кандидатів та політичних сил, які беруть участь у місцевих виборах.

Читайте також: Втікач Янукович "агітував" за "Опозиційний блок" у Дніпропетровську (фото, відео)

Знайдено приватну типографію у котрій могла друкуватися незаконна продукція.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Попередньо встановлено, що організаторами цієї виборчої провокації може бути місцевий штаб політичного крила російсько-терористичних банд в Україні і "п'ятої колони" Кремля, так званого "Опозиційного блоку" з посібниками його дніпропетровського ватажка Олександра Вілкула", - пише Шкіряк.

"Весь жах і цинізм ситуації полягає в тому, що за попередніми даними, ці деструктивні сили могли використовувати для розповсюдження "чорнухи" хворих на відкриту форму туберкульозу з міського тубдиспансера!", - додав він.