Іспанський голкіпер португальського "Порту" після вчорашнього матчу з "Маккабі" нагадав усьому світу про свою велич. Ікер Касільяс відстояв матч на нуль вже в 51 раз у кар'єрі.

Попереднім рекордсменом за кількістю "сухих" поєдинків і Лізі Чемпіонів був легендарний голландець Едвін ван дер Сар. Колишній воротар "Юнайтед" та "Аякса" має 50 поєдинків без пропущених голів.

Матч проти "Маккабі" став вже другою перемогою для португальців і Лізі Чемпіонів. У попередньому турі вони обіграли кризовий "Челсі", а у першому матчі зіграли у нічию з "Динамо".

Слід зазначити, що внесок Касільяса, якого вже встигли записати до профнепридатних футболістів, став дійсно великим. Перед початком Ліги Чемпіонів експерти вважали, що "Порту" боротиметься із "Динамо" за друге місце, а "дракони" впевнено очолюють таблицю.

Якщо не станеться сенсації, то і в наступному матчі португальці мають перемагати, адже вони повторно гратимуть з ізраїльтянами.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: "Динамо" зіграло у бойову нічию із "Челсі"

Після того як Касільяс вирішив залишити "Реал", багато хто не зрозумів його вибір на користь "Порту". Експерти та колеги іспанця запевняли, що це не його рівень. Але Касільяс надав новій команді зіркового статусу.

Нагадаємо, що "Порту" перемогло "Маккабі" з рахунком 2:0.

Зазначимо, що побити рекорд Касільяса можуть Петр Чех з "Арсенала" та Віктор Вальдес з МЮ. Вони мають по 45 "сухих" матчів. У випадку з Вальдесом це лише теоретично, адже він навіть не потрапляє у заявку МЮ.