Безпілотнику місії ОБСЄ вдалося зафіксувати 25 танків супротивників на маріупольському напрямку.

Про це повідомив речник АП з питань АТО Андрій Лисенко.

"Спостерігачі місії ОБСЄ продовжують фіксувати порушення умов відведення з боку супротивника. Безпілотник місії знову зафіксував танки бойовиків в районі села Безіменного і 25 танків та іншу військову техніку в районі села Солнцево, що на маріупольському напрямку", - повідомив Лисенко

Він також додав, що українська сторона, як і раніше, дотримується мінських угод.

"У разі будь-яких дій з боку окупантів, українська армія оперативно поверне техніку на передову", - повідомив Лисенко.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

У прес-центрі АТО раніше заявляли, що після відводу танків на Дебальцевському напрямку, сьогодні продовжується відведення озброєння на Маріупольському.

Читайте також: ОБСЄ відзначає прогрес у відновленні інфраструктури Донбасу

У свою чергу, в прес-службі АП заявили, що відведення артилерійських знарядь на Донбасі також почалося неподалік від Артемівська Донецької області.

Як повідомлялося раніше, вчора на Дебальцевському напрямку розпочався другий етап відводу танків, мінометів калібром до 120 мм та артилерійських систем калібром менше 100 мм.