Вчора під Бердичевом Житомирської області сталася жахлива аварія. "Тойота Пріус" відомого столичного адвоката Руслана Стояна зіткнулася із вантажівкою "DAF". Від удару легковик сплющило, як консервну банку. В машині на той час було троє людей. На місці загинула дружина юриста 31-річна Олена. Сам адвокат знаходиться у комі в бердичівській лікарні. Медики кажуть, що стан чоловіка вкрай важкий. А їхню 4-річну доньку вже виписали з лікарні. Дівчинка дивом не отримала жодних ушкоджень.

"Аварія сталася вчора об 11.40 на 49-му кілометрі автодороги Житомир-Могилів-Подільский. Автомобіль "Тойота" виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся із вантажівкою. Пасажир загинула, а водій та ще один пасажир отримали тілесні ушкодження. Провадження відкрили по статті "Порушення правил дорожньої безпеки". Ведеться слідство, призначено ряд експертиз", - розповіли "Знай" в прес-службі Житомирської обласної міліції.

Руслан Стоян – відомий в Києві адвокат. Останній його підзахисний – "свободівець" Едуард Леонов, якого звинуватили у теракті під стінами Парламенту. До цього Руслан у рамках справи проти батальйону "Торнадо" захищав волонтера, якого військовий прокурор Анатолій Матіос звинуватив у розбещенні власних дітей.

Читайте також: Після удару в дерево у львівської патрульної відлетіло колесо (фото)

Друзі на сторінці адвоката діляться подробицями ДТП.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Його дружина Олена померла в кареті швидкої медичної допомоги, доньку (4 роки) врятувало дитяче крісло, сам Руслан в комі", - пишуть.

Додають, що аби врятувати життя чоловікові необхідна матеріальна підтримка. Доньку добу протримали в лікарні, оглянули та знайшли декілька синців. Кажуть, що з нею все гаразд. Тільки, у стані шоку. Зараз вона із бабусею.

"Рік тому в дружини Олени виявили лімфому. Рік знайомі і незнайомі збирали гроші на операцію. І зараз, коли Олена викарабкалась, вантажівка поставила крапку на всьому. Сьогодні Олена мала прилетіти в Тель-Авів на обстеження. Були куплені білети і замовлені всі процедури", - кажуть знайомі.

Друзі моляться, аби Руслан вижив заради дитини. Поховати дружину збираються, у п'ятницю, 23 жовтня.