Співробітники МВС та СБУ у Луганській області затримали організовану злочинну групу, до складу якої входило семеро осіб. Зловмисники протягом тривалого часу виготовляли та продавали амфетамін на території міст Рубіжне, Лисичанська та Сєвєродонецька. Правоохоронцям вдалось задокументували вісім фактів збуту амфетаміну на загальну суму 7 000 гривень.

Читайте також: Житель Миколаєва продавав ув'язненим наркотики в презервативах (фото)

Організатором злочинної групи є 40-річний чоловік, який знаходиться в тюрмі та засуджений до довічного ув'язнення за скоєння особливо тяжких злочинів. Чоловік за допомогою засобів мобільного зв'язку та інтернету створив організовану групу та керував фінансовими потоками.

Оперативники у приватному будинку в Лисичанську ліквідували нарколабораторію, та вилучили обладнання, інгредієнти для виготовлення наркотиків. Також у членів групи вилучили 250 грамів амфетаміну, кілограм каннабісу та гроші у сумі 10 000 гривень, отримані від незаконного збуту наркотику.

Вартість вилученого амфетаміну та каннабісу за цінами "чорного" ринку складає майже 210 000 гривень.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще