Асоціації правовласників у США RIAA (звукозапис) і MPAA (кінокомпанії) знайшли в Україні три піратських сайти. Це файлообмінник EX.ua, онлайн-кінотеатр Kinogo.co і торрент-ресурс Extratorrent.cc.

Про це повідомляє AIN.ua.

У списку RIAA і MPAA також потрапили російські "ВКонтакте", Rapidgator.net, Rutracker.org, разом з рядом європейських і азіатських ресурсів. У свій актуальний звіт асоціації внесли 57 піратських сайтів.

Крім інтернет-сайтів в списку згадані і фізичні майданчики. За даними американських правовласників, вони поширюють неліцензійні копії авторських матеріалів. Туди потрапили - одеський ринок "Сьомий кілометр", "Маяк" в Донецьку і "Петрівка" в Києві.

Читайте також: iPhone розряджаються дуже швидко через Facebook

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, що в 2015 році в списку правовласників статус України покращився з "гірших піратів у світі" до країни "під наглядом".