Федеральна міграційна служба РФ не розглядає питання про продовження пільгового режиму перебування на російській території для громадян України.

Про це заявив керівник служби Костянтин Ромодановський, пише Delo.ua.

"З 1 листопада преференції збережуться тільки для тих громадян, які в екстрено-масовому порядку покинули південний схід України", - сказав він.

За словами Ромодановського, громадяни України, які здійснюють трудову діяльність на території Росії і бажають продовжити своє законне перебування, мають звернутися до ФМС за патентом.

Читайте також: В підконтрольних терористам тюрмах перебувають 13,5 тисяч українських в'язнів

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Після 1 листопада у громадян України буде 30 днів для оформлення правового або трудового статусу на території РФ, відзначають в міграційній службі.

За даними ФМС РФ, зараз на території Росії перебуває близько 2,6 мільйона громадян України, з них з південно-східних регіонів - більше одного мільйона чоловік.