Вантажний автомобіль "Газель" загорівся біля трамвайної зупинки у Вінниці.

Про це повідомили в прес-службі ДСНС у Вінницькій області.

"Сьогодні, 22 жовтня о 13:47 до рятувальників надійшло повідомлення про загорання автомобіля біля трамвайної зупинки "Західний автовокзал", - йдеться у повідомленні.

На місце події виїхали рятувальники. Вони встановили, що горить моторний відсік вантажного транспортного засобу, який належить концерну "Вінницяхліб". Водій "Газелі" за допомогою вогнегасника намагався самотужки впоратися із вогнем.

Бійці ГУ ДСНС локалізували пожежу о 13:50, а повністю ліквідували загорання о 13:59. Рятувальникам вдалося запобігли перекиданню вогню на розташовані поряд машини.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: У столиці водій вантажівки згорів заживо (фото, відео)

Попередньо встановлено, що сталося коротке замикання електропроводки автомобіля. Водій не постраждав. Наразі встановлюються збитки, завдані вогнем.