Сьогодні вночі у Львові сталась дорожньо-транспортна пригода. Легковий автомобіль вилетів на бордюр і врізався у стовп, на якому розміщувався рекламний щит

Про це повідомляє місцеве видання "Варта 1".

ДТП сталось на вулиці Дж. Вашингтона, на повороті на вулицю Шафарика.

Водій автомобіля "ВАЗ" 21099 не впорався з керуванням і вилетів на узбіччя. На місце події прибули патрульні поліцейські. Вони з'ясували, що водій був у стані алкогольного сп'яніння.

Читайте також: П'яний військовий збив двох жінок в Івано-Франківську (відео)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Проведена експертиза показала, що у чоловіка у крові було 1,44 проміле алкоголю. Встановлена норма складає 0,22 проміле.

Поліцейські на місці події встановлювали обставини ДТП. Поки немає інформації про потерпілих.

Нагадаємо, у квітні цього року міліціонер на автомобілі Mercedes влетів у рекламний щит на вулиці Городоцькій у Львові. Водій не впорався з керуванням і від сильного удару машина перекинулась. В результаті на місці події загинув 28-річний чоловік, що був за кермом.