У одному зі столичних районів, на вулиці Дмитрівській водій Ford припаркував машину у забороненому місці, чим паралізував рух трамваїв у напрямку на Залізничний вокзал, Поділ та Відрадний.

Про це пише dtp.kiev.ua.

"Черговий рідкісний дебіл залишив авто на трамвайних коліях вулиці Дмитрівської. Чекаємо з поліцією евакуатора", - підписали фотографії в соціальній мережі в Facebook.

Читайте також: П'яний водій у Львові влетів у рекламний стовп (фото)

Свідки інциденту згодом сповістили, що рух відновили завдяки зусиллям патрульної поліції.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Київська вулиця Дмитрівська досить вузька і малопристосована для значного руху автомобілів та трамваїв. Це не вперше тут припарковують машини таким чином, що страждають пасажири громадського транспорту.

Наприклад, нещодавно, водій BMW на годину паралізував рух трамваїв, і роздратовані пасажири вирішили самостійно відсунути машину з рейок.