Сьогодні, 23 жовтня, близько 4:30 в Сімферополі затриманий за викрадення автомобіля вистрибнув з вікна будівлі МВС і розбився на смерть.

Про це повідомляє прес-служба кримського управління МВС.

"Чоловік перебував у коридорі 5 поверху адміністративної будівлі і чекав, поки його запросить оперативник, що знаходився в цей час у своєму службовому кабінеті.

За діями підозрюваного він не спостерігав. Поки чоловік залишався один, він вистрибнув у вікно, не обладнане ґратами", - зазначено в повідомленні.

Медики, що прибули на виклик, констатували смерть чоловіка.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляється, його викликали в поліцію у справі про викрадення автомобіля. Напередодні, мешканка Сімферопольського району повідомила в міліцію про викрадення "ВАЗ-2101", що належав її чоловікові.

У скоєнні злочину запідозрили 43-річного жителя Сімферополя, якого пізніше запросили у відділення. Наразі за фактом події місцева міліція оголосила проведення службової перевірки.

Читайте также: У Києві 72-річний чоловік вистрибнув з вікна

Нагадаємо, що 26 вересня в Сімферополі невідомий відкрив стрілянину по медикам. У результаті 2 людини загинули. Через два тижні підозрюваного у вбивстві знайшли мертвим.