Терористичне угрупування "Боко Харам" здійснило напад на місто Керава, яке розташоване на півночі Камеруну. У результаті теракту місто перейшло під контроль ісламістів, повідомляє AFP.

Представники служби безпеки країни заявили, що місто з ранку дійсно контролюється бойовиками. "Боко Харам" отримали владу ціною життів людей, однак поки що відсутня інформація про кількість загиблих.

Слід зазначити, що угрупування "Боко Харам" нещодавно присягнуло на вірність "Ісламській державі". Можна вважати, що вони компетентні саме по Африці у намірах встановити закони шаріату.

"Боко Харам" стоїть за більшістю терактів в Африці. Нещодавно вони скоїли вибух у Нігерії, який забрав життя сотні людей.

Читайте також: Ізраїль скасував обмеження для мусульман на молитви в Аль-Аксі

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Місто Керава розташовано на кордоні із Нігерією та є своєрідною транзитною точкою між двома країнами.