У центрі Києва схопили кур'єрів із пакетом готівки для передвиборчої кампанії. Про це написала на своїй сторінці у Facebook прес-секретар СБУ Олена Гітлянська.

"З переслідуванням та стрільбою у центрі Києва СБУ затримала кур'єрів "конверту", який обслуговував виборчу кампанію однієї з політичних сил", - наголосила вона.

За оперативною інформацією, цей конвертаційний центр акумулював значні обсяги "тіньової" готівки для передвиборчої кампанії однієї з політичних партій.

Читайте також: СБУ "накрила" шахраїв, які відмивали сотні мільйонів гривень

Під час затримання кур'єри конвертцентру намагалися втекти на автомобілі від переслідування з великою сумою готівки, один із них відкрив вогонь по співробітниках спецслужби. У зв'язку з цим правоохоронці були змушені у відповідь застосувати вогнепальну зброю.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі зловмисники затримані, працівники СБУ проводять обшуки в офісі конвертаційного центру.