Новий закон вийшов в індонезійській провінції Ачех. Відтепер геям заборонено займатися сексом. У разі виявленні порушення винних 100 разів вдарять палицею.

Нововведення у законодавстві штату з'явилися ще рік тому, але лише зараз його ухвалили. Чиновникам заважили правозахисники, які відстоювали права на вільне кохання для людей.

Окрім гомосексуалістів страждатимуть також і традиційні пари. За подружню зраду можна отримати 100 ударів палицею, а за наклеп каратимуть 80 ударами.

Читайте також: В Індонезії стався сильний землетрус

Провінція Ачех є одним з найбільш суворих регіонів Індонезії, у якому все ще діють закони шаріату. Місцеві мусульмани нещодавно здійснили напад на католицьку церкву та вбили одну людину. Влада виправдала злочинців, пояснивши їхні дії тим, що церкву збудували без дозволу.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Зазначимо, що у решті регіонах країни геї можуть спокійно займатися коханням.