Півзахисник київського футбольного клубу "Динамо" Мігел Велозу потрапив у сферу інтересів італійської "Фіорентини".

Про це повідомляє італійське видання Сalciomercatonews.

Переговори між двома командами щодо переходу 29-річного португальського футболіста можуть початися вже з наближенням чергового трансферного вікна, тобто цієї зими.

Мігел Велозу має з "Динамо" діючий контракт. Він закінчується влітку наступного року.

Гравець збірної Португалії вже має досвід виступу в італійській Серії А. До складу "Динамо" Велозу приєднався у 2012 році. До цього він захищав кольори клубу з Італії - "Дженоа". За неофіційними даними футболіст обійшовся київській команді у 7-8,5 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Ультрас "Динамо" відхрестилися від інциденту з чорношкірими уболівальниками

За "Динамо" Велозу провів 109 матчів і зміг забити 14 голів.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація, що "Динамо" зацікавлене у купівлі захисника хорватського "Хайдука". Київському клубу необхідно посилити задню лінію українським захисником.

В коло інтересів столичної команди потрапив екс-гравець луганської "Зорі" Максим Білий, який наразі грає у складі "Хайдука".