Головною метою німецького футбольного клубу "Баварія" найближчим літом є покупка валлійського півзахисника "Реала" Гарета Бейла.

Про це повідомляє AS.

Головний тренер баварців Хосеп Гвардіола нібито бачить у 26-річному валлійцеві заміну голландцеві Арьєну Роббену і французу Франку Рібері. Вони, останнім часом, дуже часто травмуються, а це значно впливає на їх форму.

Відзначається, що шанси футболіста опинитися в німецькій команді підвищаться, якщо "Баварію" наступного літа очолить колишній наставник іспанського "Реала", де виступає Бейл, Карло Анчелотті.

Бейл в цьому сезоні зіграв за "Реал" шість матчів. Він забив у них два голи і віддав чотири гольові передачі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Швайнштайгер подає до суду на виробника іграшок

Купівля валлійця у "Тоттенхема" в 2013 році обійшлася "Реалу" в 94 мільйони євро.

Раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" пропонував за Бейла 100 мільйонів євро.

Нагадаємо, що у нинішнього наставника "Баварії" Хосепа Гвардіоли діючий контракт закінчується влітку наступного року. За чутками, сам він не проти перебратися до Англії.