Міжнародний чемпіонат Південної Америки з футболу розширяє свою географію та кількість країн представників. На честь сотої річниці турніру він вперше відбудеться у США та включатиме країни з Північної Америки.

Організатори чемпіонату мали певні проблеми з його проведенням, але вирішили усі питання та затвердили регламент. Копа Америка відбудеться у 2016 році з 3 по 24 червня.

Про ухвалення формату змагань заявили представники і КОМНЕБОЛ (південноамериканський футбольний орган), і КОНКАКАФ (північноамериканський футбольний орган).

На наступному змаганні приймуть участь усі представники Південної Америки та шість команд з Північної. Ними точно стануть США, Мексика, Коста-Ріка та Ямайка, решта стане відома пізніше.

Читайте також: УЄФА покарала чотири федерації через поведінку вболівальників

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Останній турнір Копа Америка відбувся цього літа у Чилі. Переможцями стали господарі турніру, здолавши у фіналі збірну Аргентини.