Пункт закону про особливий статус окремих територій можна трактувати як той, що несе ознаки небезпеки. Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив представник України в політичній підгрупі Роман Безсмертний.

"Цей пункт 18, про який ми говоримо, який дає відповідним територіям якийсь окремий статус, треба розуміти, що його можна трактувати як такий, що несе в собі ознаки небезпеки. І я до нього ставлюся дуже критично. Більш того, його можна трактувати, як обмеження якихось повноважень, а не добавка до повноважень. Озброєні люди, які можуть сформувати загони народної міліції. Вони заборонені до амністії взагалі в міжнародному законодавстві", - заявив Безсмертний.

Читайте також: Донбас не має жодного особливого статусу - Клімкін

Раніше президент України Петро Порошенко заявив, що особливий порядок самоврядування на Донбасі набуде чинності тільки після виконання низки умов.

Відзначимо, 31 серпня народні депутати 265 голосами в першому читанні прийняли зміни до Конституції в частині децентралізації. Проти законопроекту одноголосно проголосували Радикальна партія і "Батьківщина".

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще