У Маріуполі двоє приятелів викрали з двору багатоквартирного будинку старий ВАЗ-2101 і до ранку колесили на ньому вулицями міста. Про це повідомляє УМВС Донецької області.

Наприкінці дня господарі припаркували "копійку" у дворі будинку, а на ранок виявили її зникнення. Із заявою про викрадення вони вирішили піти до міліції. Та через лічені хвилини власники побачили серед проїжджаючих автівок свою машину і подзвонили на лінію "102". До приїзду міліціонерів вони блокували авто та не давали водієві рушити з місця.

Міліціонери, які приїхали на виклик, виявили в салоні автомобіля одного з хлопців. 17-річний підліток опору не чинив і у вчиненому зізнався. За словами затриманого, вночі він з приятелем проходив повз машини. Бажання "проїхатися з вітерцем" виникло спонтанно. Хлопці проникли до салону, вибивши вікно, і власноруч завели "копійку".

Читайте також: Крадій викрав авто і заснув в ньому від втоми

За кілька годин правоохоронці встановили місцезнаходження 15-річного поплічника викрадача.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За цим фактом відкрили кримінальне провадження, відтепер правопорушникам загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, нещодавно у Києві також затримали двох 19-річних студентів, які викрали у чоловіка старенькі "Жигулі".