Двоє чоловіків підірвалися на гранаті, один з них загинув. Сталося це в селі Вільний Криворізького району Дніпропетровської області.

Повідомляє прес-служба МВС у Дніпропетровській області.

Вчора працівників Криворізького райвідділу міліції повідомили, що на території дачної ділянки на околиці села Вільний стався вибух, в результаті якого одна людина загинула і ще одна була травмована.

Читайте також: У харківській школі запалили димову шашку

У міліції розповіли, що 62-річний житель села, пенсіонер, зайшов у гості до свого знайомого і побачив в руках у нього предмет, схожий на гранату. Господар будинку пояснив, що даний предмет є навчальною гранатою, але коли він відпустив важіль, стався вибух, в результаті якого власник гранати загинув, а пенсіонер отримав тілесні ушкодження у вигляді осколкових поранень лівої ноги.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За попереднім висновком працівників вибухотехнічної служби, вибухнула наступальна граната типу Ф-1. Ведеться слідство.