Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп, коментуючи слухання "у справі Бенгазі" в конгресі США за участю Хілларі Клінтон, заявив, що Ірак і Лівія жили краще "за диктаторів". Таку думку він висловив у програмі CNN "State of the Union", пише Politico.

За його словами, світ був би на "100%" кращим, якби президент Іраку Саддам Хусейн і глава Лівії Муаммар Каддафі перебували при владі. Трамп зазначив, що обидві країни в підсумку розвалилися на частини.

"Їхня (Іраку та Лівії. - ред.) ситуація погана, як ніколи раніше", - сказав він.

Трамп додав, що не вважає Хусейна "хорошим хлопцем", але він активно боровся з терористами.

Читайте також: Хілларі Клінтон обіцяє більш жорстку політику щодо Путіна

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відкриті слухання щодо інциденту в лівійському Бенгазі тривали в американському конгресі 11 годин. Кандидат у президенти США Хілларі Клінтон відповідала перед очолюваним республіканцями спеціальним комітетом за те, що, будучи на посаді держсекретаря, вона нібито не прийняла заходів для захисту безпеки американців в Лівії.

Напад на посольство США в Бенгазі було скоєно у вересні 2012 року. В результаті зіткнень на території консульства загинув посол Кріс Стівенс. Разом з ним були вбиті ще троє співробітників американської дипломатичної місії.