Мешканець Нью-Йорку Зак Ландсберг вирішив побудувати власний рай на землі та купив ділянку землі у пустелі штату Юта. Вже протягом 10 років він створює проект під назвою Закістан.

За цей час Ландсберг встиг поставити у державі бункер для проживання та зберігання запасів їжі та гігантського робота, який є символом охорони землі.

У Закістані є навіть пам'ятник, який побудований на честь десятої річниці незалежності країни. На кордоні країни існує пропускний пункт з табличкою "Ласкаво просимо до Закістану".

Судячи з назви, можна припустити, що країна названа на честь творця - Зака. Хлопець навіть придумав для країни власний прапор, а столиці він дав назву Закополіс.

Ландсберг також є відомим у Нью-Йорку художником. Його роботи прикрашають фасади деяких будівель.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Автомеханіки зіграли героїв картин Мікеланджело (фото)

Нещодавно відомий китайський художник Ай Вейвей поплатився за прояв політичних інтересів у роботах. Компанія Lego відмовила йому у продажі партії конструктора.