Голова Міністерства молоді та спорту України Ігор Жданов відповів на вчорашні слова Захарченка про товариські футбольні ігри за участю "республік". За словами Жданова, незабаром сепаратисти займатимуться спортом лише за ґратами.

"Бойовики рано чи пізно понесуть справедливе покарання за свої злочини. Якщо умови утримання дозволятимуть, то із задоволенням подивлюся матч засуджених бойовиків ДНР-ЛНР в якійсь українській в'язниці", - заявив Жданов у своєму Facebook.

Також міністр додав, що уболівати за жодну команду не збирається.

Нагадаємо, вчора ватажок сепаратистів Захарченко розповідав про можливий футбольний матч між Україною та "ДНР", але додав, що Україна йому не товариш.

Читайте також: Російські футбольні фанати потрапили у смертельне ДТП

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Сепаратисти республік вже провели між собою дві товариські футбольні зустрічі, при цьому, один раз на луганському стадіоні "Авангард". Зазначимо, що у складі збірних присутні і колишні українські професійні футболісти.