Працівники корпорації "Тактичне ракетне озброєння" перейшли на роботу в три зміни, через збільшення потреб російських військових у озброєнні.

Про це пише УНІАН.

"Для доставки вантажів в екстреному порядку придбали у турецьких судновласників вісім транспортних кораблів: великі десантні кораблі поодинці з таким навантаженням вже не справлялися", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Іракська армія вбила 16 бойовиків "Ісламської держави"

Згідно інформації, російські військові в Сирії: військовослужбовці-контрактники з 810-ї окремої бригади морської піхоти Севастополя і 7-ї десантно-штурмової гірської дивізії ВДВ (станиця Раєвська).

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, починаючи із 30 вересня, російські повітряно-космічні сили наносять авіаудари по території Сирії, по нібито позиціях "Ісламської держави". Росія підтримує нинішню владу Сирії на чолі з президентом Асадом.

Авіаудари Російської федерації в Сирії супроводжуються наземною операцією військ Асада.