У Росії затримали 60-річного чоловіка, який три роки зберігав тіло покійної матері у власній квартирі. Увесь цей час мешканець міста Єсентуки ще й отримував пенсію жінки.

Про цей випадок повідомляють російські ЗМІ із посиланням на Слідчий комітет РФ.

Річ у тім, що чоловік оформив доручення на отримання пенсійних грошей для матері. Вона померла ще три роки тому, але росіянин приховав цей факт.

Сусіди покійної жінки помітили, що вона відсутня досить довгий час, тому і повідомили про це правоохоронцям. Після затримання чоловік зізнався, що обробляв тіло матері сольовим розчином, щоб воно не розкладалося.

До речі, чоловік мав подвійний дохід, адже окрім отримання 16 тисяч рублів на місяць за матір, він мав цікаву роботу. 60-річний чоловік працював продавцем у секс-шопі неподалік від дому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Сам мешканець Єсентуків запевняє, що такий вчинок він скоїв через сильну любов до жінки, яка подарувала йому життя. Через власні почуття він не міг розлучитися з тілом матері.

Читайте також: Щоб отримати спадщину, кримчани доводять смерть родичів в українському суді

Нещодавно російський підліток вбив матір та поранив батька через заборону грати у комп'ютерні ігри. У якості зброї він використав ніж.