25 жовтня у Львові відбувся чемпіонат з Pole Dance. Спортсмени з'їхались із усієї України, щоб позмагались у танцях та вправах на пілоні.

Про це пише УНІАН.

"На UKRAINIAN POLE SPORT CHAMPIONSHIP (IPSF) завітали танцюристи із Харкова, Тернополя, Чернівців, Рівного, Ужгорода тощо. Спортсмени змагались у категоріях: діти, юніори, жіноче і чоловіче соло, дуети", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Київські хокеїсти взяли реванш та перегнали Донбас (відео)

Професійна київська спортсменка із Pole Dance Юлія розповіла Знай.ua, що собою являє те, що часто схильні плутати зі стриптизом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Все почалося з бажання танцювати. Але коли прийшла на тренування, я зрозуміла, що це не просто танці, це серйозний спорт. Працює все тіло, кожен м'яз", - розповіла дівчина, яка займається танцями на пілоні вже два роки та у лютому здає іспити на тренера - для отримання спортивної категорії.

"Щоб домогтися серйозних результатів, необхідно займатись значно частіше, ніж двічі на тиждень. Я посилено тренуюсь наразі щодня", - додала Юлія.

За її словами, жюрі оцінює силу, гнучкість та артистичність спортсменів під час змагань. Для підвищення рівня необхідно також постійно відвідувати майстер класи широко відомих майстрів.

"У цьому спорті є так само чоловіки, їх не так багато як дівчат, але крім любителів, є і тренера чоловічої статі", - підсумувала дівчина, яка також наразі готується до чемпіонату із pole dance 2016 року.