Представники радикального угруповання "Талібан" забили камінням 19-річну дівчину у місті Фіроз-Кох, що в афганській провінції Гор. Про це повідомляє Радіо Свобода.

У понеділок, 26 жовтня, представник місцевої поліції Мохаммад Заман Азімі повідомив, що жінку, яку звали Рокшана, вбили напередодні. Її 23-річного нареченого Мохаммада Гуля побили.

Повідомляється, що пара втекла від своїх родин, щоб одружитися. Голова комісії у справах жінок у провінції Гор Масума Анварі висловила занепокоєння щодо забезпечення прав жінок у цьому регіоні. За її словами, некомпетентність влади дозволяє статися подібним випадкам.

Читайте також: Таліби скоїли вибух у Афганістані

Нагадаємо, 26 жовтня терорист-смертник підірвав себе у саудівському місті Найран неподалік кордону з Єменом, коли віряни після закінчення молитви виходили з мечеті. результаті вибуху. Місцеві ЗМІ повідомляють про смерть щонайменше трьох людей та ще 19 поранених.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще