Жінка, яка вдома доглядала за двома хворими, протягом року крала їхні пенсії. Коли потерпіла виявила зникнення грошей, одразу звернулася до правоохоронців, які оперативно встановили підозрюваних.

Як повідомили в прес-службі МВД, в серпні 2013 року донька найняла для свого 89-річного батька та 62-річної сестри, яка хворіє на епілепсію, доглядальницю. Впродовж року жінка справно виконувала свої обовֹ'язки, а у червні 2014-го скоїла першу крадіжку.

Банківські картки, на які потерпіла отримувала пенсійні виплати, разом з пін-кодами вона тримала у замкненій шухляді, а ключ носила на шиї. Коли у жінки траплявся черговий напад, вона на деякий час втрачала свідомість. Цим і вирішила скористатися зловмисниця. У цей час вона брала ключ, діставала картки і знімала з них гроші. Зазвичай це відбувалося після чергового надходження пенсійних виплат. Після скоєння крадіжки зловмисниця повертала все на свої місця.

Читайте також: У Дніпропетровську пограбували британського спостерігача

Такі регулярні знімання коштів тривали впродовж року, аж поки потерпіла не виявила зникнення грошей і не заблокувала картки та не звернулась до правоохоронців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Провівши оперативні заходи, працівники Летичівського райвідділу міліції встановили, що до крадіжок причетна 55-річна жінка, яка доглядала за потерпілою та її батьком. До злочинної діяльності вона залучила і свого 61-річного чоловіка, якому декілька разів передавала картки для того, щоб він зняв готівку. Загалом впродовж року подружжя злодіїв зняло з карток потерпілої близько 28 тисяч гривень.