У третьому кварталі автоконцерн Volkswagen поніс збиток значно більший, ніж прогнозувалося.

На тлі скандалу з дизельними двигунами втрати склали 3,48 млрд. євро - передає УНН.

Це перший квартальний збиток Volkswagen за останні 15 років.

Більша частина збитку припадає на виплати споживачам у зв'язку з "дизельним скандалом". Він загрожує відкликанням до 11 мільйонів автомобілів по всьому світу.

За даними компанії, вона вже виплатила близько 6,7 млрд. євро. Виручка компанії з початку 2015 року зросла на 8,5%, в цілому, з початку року автоконцерн продав 10,14 мл.н автомобілів.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомлялося раніше, компанія Toyota стала найбільшим продавцем авто у світі згідно з даними за перші дев'ять місяців цього року. Японський автовиробник за три квартали поточного року продав 7,5 млн. автомобілів, обійшовши Volkswagen з його 7,43 млн. та General Motors з 7,2 млн.

Читайте також: Розробники створили бюджетний голографічний екран для автомобілів (відео)

За підсумками першого півріччя Volkswagen випереджав Toyota. Продажі Toyota за дев'ять місяців цього року є на 1,5% нижчими, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.